BlogOnze specialisten posten regelmatig belangrijke topics op deze blog. U kan zich inschrijven op deze blog via de rechterzijbalk. Schrijf enkel in voor de onderwerpen die u interesseren. Wanneer er een nieuw artikel gepost wordt, krijgt u een melding op het ingeschreven e-mailadres.

Herinnering : volgende week, aangekondigde controleactie Gent

Gepost op 2014-01-23 00:00:00 door Natasja in de categorie Veilig-

Van maandag 27 januari tot en met zondag 2 februari in de stad Gent de aangekondigde controleactie van het FAVV doorgaan. Het Voedselagentschap organiseert deze controleacties 10 maal per jaar en telkens in een andere gemeente verspreid over het hele land.

Meer dan 2.000 bedrijven uit de stad Gent – zone postcode 9000 - die behoren tot de distributiesector en actief zijn in de voedselketen kunnen een controle krijgen ! Effectief zullen er door de 21 controleurs van de Provinciale Controle-eenheid Oost- Vlaanderen meer dan 750 van deze bedrijven gecontroleerd worden!

Bij vaststelling van overtredingen zullen de gepaste maatregelen getroffen worden. Deze zijn dezelfde als bij de onaangekondigde controles.

Heb je vragen, heb je nood aan hulp of weet je niet goed hoe je uw autocontrolesysteem op punt moet stellen: neem dan contact op met Natasja@normadvies.be of bel naar : +32 (0)491 59 83 86  

Wij komen graag vrijblijvend langs. Klik hier om te kijken welke bakkers en restaurants wij in het verleden reeds geholpen hebben en zo ons hier eet men veilig label met succes hebben behaald.
» Stuur door naar een vriend
» Reacties (0)


Uw reactie op deze postUw naam