BlogOnze specialisten posten regelmatig belangrijke topics op deze blog. U kan zich inschrijven op deze blog via de rechterzijbalk. Schrijf enkel in voor de onderwerpen die u interesseren. Wanneer er een nieuw artikel gepost wordt, krijgt u een melding op het ingeschreven e-mailadres.

U verkoopt voorverpakte voedingswaren ?

Gepost op 2014-02-20 00:00:00 door Kaat in de categorie Veilig-

U verkoopt voorverpakte voedingswaren?

Dan hebt u nog slechts enkele maanden de tijd om uw etikettering te laten voldoen aan de eisen van de nieuwe Verordening 1169/2011 die op 13 december van dit jaar van kracht gaat. Weet ook dat u vanaf dan moet voldoen aan de verplichte verstrekking van allergeneninformatie.

U hebt wellicht niet de tijd om de volledige nieuwe Verordening 1169/2011 door te nemen en te kijken op welke punten u uw etikettering moet aanpassen? Dan kan de ontbijtsessie ‘de nieuwe etiketteringsregels in een notendop’ de oplossing bieden. Op slechts een halve dag tijd krijgt u een beknopt, maar volledig overzicht van wat er al dan niet op de verpakking moet komen. Op die manier bent u helemaal mee met de nieuwe wetgeving !

U krijgt alle info uit eerste hand van etiketexpert Pascal Brysse. Hij kan reeds een omvangrijk palmares voorleggen van bedrijven die hij met de etikettering heeft geholpen en kent de materie als geen ander.

Let wel: per sessie laten wij slechts 5 deelnemers toe. Wij geven namelijk heel praktijkgericht en individueel advies!

Via deze link vindt u alle praktische info en mogelijkheid tot inschrijven !


Expert voedingsetikettering
Pascal Brysse
0491 61 48 16
etiketexpert@amnorman.be
» Stuur door naar een vriend
» Reacties (0)


Uw reactie op deze postUw naam