U verkoopt voorverpakte voedingswaren ?
U verkoopt voorverpakte voedingswaren?
Dan hebt u nog slechts enkele maanden de tijd om uw etikettering te laten voldoen aan de eisen van de nieuwe Verordening 1169/2011 die op 13 december van dit jaar van kracht gaat. Weet ook dat u vanaf dan moet voldoen aan de verplichte verstrekking van allergeneninformatie.
U hebt wellicht niet de tijd om de volledige nieuwe Verordening 1169/2011 door te nemen en te kijken op welke punten u uw etikettering moet aanpassen? Dan kan de ontbijtsessie ‘de nieuwe etiketteringsregels in een notendop’ de oplossing bieden. Op slechts een halve dag tijd krijgt u een beknopt, maar volledig overzicht van wat er al dan niet op de verpakking moet komen. Op die manier bent u helemaal mee met de nieuwe wetgeving !
U krijgt alle info uit eerste hand van etiketexpert Pascal Brysse. Hij kan reeds een omvangrijk palmares voorleggen van bedrijven die hij met de etikettering heeft geholpen en kent de materie als geen ander.
Let wel: per sessie laten wij slechts 5 deelnemers toe. Wij geven namelijk heel praktijkgericht en individueel advies!
Via deze link vindt u alle praktische info en mogelijkheid tot inschrijven !

Expert voedingsetikettering
Pascal Brysse
0491 61 48 16
etiketexpert@amnorman.be
» Stuur door naar een vriendDan hebt u nog slechts enkele maanden de tijd om uw etikettering te laten voldoen aan de eisen van de nieuwe Verordening 1169/2011 die op 13 december van dit jaar van kracht gaat. Weet ook dat u vanaf dan moet voldoen aan de verplichte verstrekking van allergeneninformatie.
U hebt wellicht niet de tijd om de volledige nieuwe Verordening 1169/2011 door te nemen en te kijken op welke punten u uw etikettering moet aanpassen? Dan kan de ontbijtsessie ‘de nieuwe etiketteringsregels in een notendop’ de oplossing bieden. Op slechts een halve dag tijd krijgt u een beknopt, maar volledig overzicht van wat er al dan niet op de verpakking moet komen. Op die manier bent u helemaal mee met de nieuwe wetgeving !
U krijgt alle info uit eerste hand van etiketexpert Pascal Brysse. Hij kan reeds een omvangrijk palmares voorleggen van bedrijven die hij met de etikettering heeft geholpen en kent de materie als geen ander.
Let wel: per sessie laten wij slechts 5 deelnemers toe. Wij geven namelijk heel praktijkgericht en individueel advies!
Via deze link vindt u alle praktische info en mogelijkheid tot inschrijven !

Expert voedingsetikettering
Pascal Brysse
0491 61 48 16
etiketexpert@amnorman.be
» Reacties (0)